Onze score: 4,9 (14)
Lees de reviews
Deel ook uw ervaring

Esdec FlatFix Fusion Basisprofiel 210 mm (alu)

€2,50 €2,19

Dit basisprofiel is te gebruiken in combinatie met andere Esdec Flatfix Fusion onderdelen om eenvoudig en snel een stevige onderconstructie op uw plat dat te maken. Gebruik dit 210 mm profiel tussen de rijen zonnepanelen in een oost-west opstelling. Als u een zuid opstelling maakt, kunt u beter een 370 mm profiel gebruiken om schaduw op uw achterliggende paneel te voorkomen.

Het Flatfix montagesysteem van Esdec onderscheidt zich doordat het zeer snel én eenvoudig aan te brengen is op platte daken. Dit systeem is licht, sterk en vervaardigd van hoogwaardig aluminium met een zeer lange levensduur.

De hoofdcomponenten van het FlatFix systeem worden door middel van slimme klikverbindingen bevestigd waardoor de montagetijd sterk verkort wordt. Door het aerodynamische ontwerp is er sprake van verminderde ballast en krachten op het dak.

Voor een exacte berekening voor uw systeem kunnen wij aan de hand van uw layout of afmetingen van uw dak een complete prijsopgave voor u maken. Neemt u daarvoor even contact met ons op.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »