Onze score: 4,9 (14)
Lees de reviews
Deel ook uw ervaring

Esdec FlatFix Fusion Basisprofiel 550 mm (alu)

€3,00 €3,99

Dit basisprofiel is te gebruiken in combinatie met andere Esdec Flatfix Fusion onderdelen om eenvoudig en snel een stevige onderconstructie op uw plat dat te maken.

 

Zonnewinst Bouwstenen

Met de Zonnewinst Bouwstenen bestel je eenvoudig alle onderdelen die je nodig hebt voor het Eerste Paneel in een rij en Extra Panelen daarnaast. Gebruik dit 550 mm profiel om meerdere rijen zonnepanelen in een zuid opstelling achter elkaar te verbinden. Als u een oost-west opstelling maakt, kunt u beter een 210 mm profiel gebruiken.

 

Flatfix Fusion

Het Flatfix Fusion montagesysteem van Esdec onderscheidt zich doordat het zeer snel én eenvoudig aan te brengen is op platte daken. Dit systeem is licht, sterk en vervaardigd van hoogwaardig aluminium met een zeer lange levensduur.

De hoofdcomponenten van het FlatFix systeem worden door middel van slimme klikverbindingen bevestigd waardoor de montagetijd sterk verkort wordt. Door het aerodynamische ontwerp is er sprake van verminderde ballast en krachten op het dak.

 

Gratis advies

Voor een exacte berekening voor uw systeem kunnen wij aan de hand van uw layout of afmetingen van uw dak een complete prijsopgave voor u maken. Neemt u daarvoor even contact met ons op.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »