Algemene Periodieke Keuring

Zorgeloos genieten van uw duurzame investering? Laat uw installatie regelmatig testen. Zoals de APK van uw auto bijdraagt aan een veilig gebruik, zo helpen periodieke testen en reinigingen van uw zonnestroominstallatie de kans op opbrengstverlies, schade of erger te minimaliseren.

  • Opbrengstanalyse
  • Wassen
  • Onderhoud
  • Elektrotechnische inspectie

Vraag offerte aan
voor reiniging
of inspectie:

Kies uw perfecte plan

Basis

€129

Per jaar

Jaarlijkse opbrengstcontrole

Comfort

€149

Per jaar

Pakket Basis
én iedere 3 jaar:

Wasbeurt

Visuele inspectie

Elektrotechnische inspectie

Incidentele extra's

Comfort+

€299

Per jaar

Pakket Basis
én jaarlijks:

Wasbeurt

Visuele inspectie

Elektrotechnische inspectie

Incidentele extra's

Jaarlijkse opbrengstcontrole

Jaarlijkse controle op afstand is inbegrepen in al onze onderhoudspakketten. Jaarlijks ontvangt u van ons een analyse, waaruit blijkt of er vermogensverlies optreedt, mogelijk door schade:

Incidentele extra's

Voor al onze klanten met een onderhoudspakket zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Met onze Comfort en Comfort+ pakketten genieten klanten ook van incidentele extra's:

Wasbeurt

Wassen van panelen doen wij met osmosewater. Osomosewater laat geen mineraalresten zoals kalk achter dat de lichtinval kan beïnvloeden.

Visuele inspectie

Tijdens periodieke visuele inspectie op locatie controleren wij uw installatie op veelvoorkomende oorzaken van (brand)schade en voeren waar nodig kosteloos kleine reparaties uit:

Elektrotechnische inspectie

Tijdens periodieke elektrotechnische inspectie op locatie voeren wij metingen uit en testen uw de beveiligingssystemen van uw installatie. Uit de resultaten blijkt of er verweerde kabels of slecht functionerende componenten aanwezig zijn.

Wij nemen u graag alle zorg uit handen

Bovenstaande pakketten zijn geldig voor iedereen: klanten die een installatie hebben die door Zonnewinst is aangelegd, én geïnteresseerden met een installatie die door een andere installatiebedrijf is aangelegd. Onder onze klanten verwelkomen wij dus ook de  klanten van voormalige leveranciers uit de regio, waaronder Eindelijk Zon. Is uw  installatie niet door Zonnewinst aangelegd, dan komt altijd eerst één van onze inspecteurs bij u langs voor een algemene blik op uw installatie.

Prijzen zijn geldig voor systemen tot en met 40 panelen met een redelijke bereikbaarheid. Bij meer panelen  rekenen wij € 2,- per paneel extra bij aanbiedingen Comfort en Comfort+.

* Alleen mogelijk bij parallel geschakelde panelen (met optimizers of micro-omvormers).
** 50 km gemeten vanaf adres Zonnewinst (Nijmegen).

Bij twijfel, gewoon even bellen

Wij staan u graag persoonlijk te woord voor advies, btw-teruggave en offerte aanvragen. Of vraag een adviesgesprek met één van onze adviseurs aan bij u thuis.
Natuurlijk ook altijd telefonisch bereikbaar bij storing of administratieve vragen.

Schuiven naar boven