Algemene Periodieke Keuring

Zorgeloos genieten van uw duurzame investering? Laat uw installatie regelmatig testen. Zoals de APK van uw auto bijdraagt aan een veilig gebruik, zo helpen periodieke testen en reinigingen van uw zonnestroominstallatie de kans op opbrengstverlies, schade of erger te minimaliseren.

  • Opbrengstanalyse
  • Wassen
  • Onderhoud
  • Elektrotechnische inspectie

Vraag offerte aan
voor reiniging
of inspectie:

Opbrengstcontrole

Op afstand kunnen wij uw opbrengst in de gaten houden. Jaarlijks ontvangt u van ons een analyse. Daaruit blijkt of er vermogensverlies optreedt, mogelijk door schade.

Visuele inspectie

Wij controleren uw installatie op veelvoorkomende oorzaken van (brand)schade, o.a.: verweerde DC-kabels, kabels langs scherpe randen, 'natte' connectoren en gebrek aan ventilatie.

technische metingen

We meten o.a. DC-spanning, isolatieweerstand, aardlekschakelaar. Uit de resultaten blijkt of er bijvoorbeeld verweerde kabels of slecht functionerende componenten aanwezig zijn.

Volledige service

Onze helpdesk is altijd telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Ook geniet u van gratis vervanging van onderdelen met fabrieksgarantie en gratis herstel datacommunicatie.

Kies uw perfecte plan

Wij nemen u graag alle zorg uit handen. Door één van onderstaande onderhoud- en servicepakketten te kiezen, bepaalt u zelf wat het beste bij u past. Wanneer het tijd is voor de periodieke inspectie of reiniging nemen wij contact met u op om een datum te plannen. Onderstaande pakketten zijn geldig voor alle klanten die een installatie bij Zonnewinst hebben aangeschaft.

Is uw installatie niet door Zonnewinst aangelegd, dan komt altijd eerst één van onze inspecteurs bij u langs voor een algemene blik op uw installatie. Onder onze klanten met een onderhoudscontract verwelkomen wij ook de  klanten van voormalige leveranciers waaronder die van voorheen Eindelijk Zon.
Het kan voorkomen dat de inspecteur zo nodig eenmalige aanpassingen adviseert voordat wij onderstaande pakketten kunnen aanbieden. Dit doen wij in het geval uw installatie niet up-to-date is volgens de huidige normen en eisen.

Deze prijzen zijn voor systemen tot en met 40 panelen met een redelijke bereikbaarheid.

Pakket A

€39

Per jaar

Op afstand jaarlijks:

Pakket B

€79

Per jaar

Inclusief pakket A
+
Op locatie iedere 3 jaar:

Pakket C

€99

Per jaar

Inclusief pakket B
+
Incidentele extra's:

Interesse? Vraag naar de voorwaarden.

Osomosewater laat geen mineraalresten zoals kalk achter dat de lichtinval kan beïnvloeden.
Hotspots duiden op beschadigde cellen in het paneel die de opbrengst negatief beïnvloeden. De hotspots zijn knelpunten waar de weerstand zo hoog oploopt dat de hitte die ontstaat kan leiden tot brand.

* Alleen mogelijk bij parallel geschakelde panelen (met optimizers of micro-omvormers).
Deze prijzen zijn geldig voor systemen tot en met 40 panelen met een redelijke bereikbaarheid. Bij meer panelen € 2,- per paneel extra bij aanbiedingen B en C.
** 50 km gemeten vanaf adres Zonnewinst (Nijmegen).

Bij twijfel, gewoon even bellen

Wij staan u graag persoonlijk te woord voor advies, btw-teruggave en offerte aanvragen. Of vraag een adviesgesprek met één van onze adviseurs aan bij u thuis.
Natuurlijk ook altijd telefonisch bereikbaar bij storing of administratieve vragen.

Schuiven naar boven