Onze score: 4,9

 

Vertrouwen, ervaring en vakkennis

Onze adviseurs hebben jarenlange praktijkervaring en een technisch oog. Tijdens het adviesgesprek wordt uw dak opgemeten en de meterkast geïnspecteerd. Mochten er obstakels zijn, kunnen we tijdens het adviesgesprek al in oplossingen denken. Uit de Google reviews blijkt wel dat klanten dit voortraject als zeer prettig ervaren.

De installateurs zijn professionele vakmensen, uitgekozen op hun nauwkeurigheid en behendigheid. Op de installatiedag nemen zij voor aanvang de werkzaamheden nogmaals met u door. Beter alles twee keer opgemeten en besproken, dan verrassingen achteraf.

Zekerheid door kwaliteit

Natuurlijk zijn alle producten die wij gebruiken van hoogwaardige kwaliteit, denk aan Enphase, SolarEdge en Huawei omvormers, Longi en Trina Solar zonnepanelen. Ook de onderconstructies van Esdec en Blubase hebben hun kwaliteit in de praktijk bewezen. Wie kiest voor een zonnestroominstallatie kiest voor een elektrisch systeem dat 25 jaar in weer en wind mee moet kunnen gaan.

Wij willen dat u in diezelfde periode onbekommerd kunt genieten van uw installatie. Om de veiligheid en opbrengst van het systeem te garanderen, bieden wij service- en onderhoudspakketten. Er zijn drie type pakketten, waarbij u kunt kiezen tussen periodiek reiniging, inspectie en elektrotechnische veiligheidsmetingen. Door u op tijd te attenderen op aandachtspunten, kunnen we vervelende gevolgen voorkomen. Vergelijk het met de APK van uw auto.

Wat kunt u verwachten?

1. Advies & offerte

Omdat elk gebouw anders is, maken wij het liefst pas een offerte als we uw situatie van binnen en van buiten hebben bekeken. In dit voortraject kunt u het volgende verwachten:

 

2. Installatie & oplevering

Wanneer u akkoord bent met de offerte, plannen wij een installatiedag in. De installatie van een woonhuis met 10 à 20 panelen wordt in één dag verricht:

3. Nazorg & inspectie

Op de installatie geven wij 2 jaar garantie. Voor alle gebruikte onderdelen geldt de fabrieksgarantie, variërend van 10 tot 20 jaar. Dus mocht er wat gebeuren staan wij voor u klaar:

Bij twijfel, gewoon even bellen

Wij staan u graag persoonlijk te woord voor advies, btw-teruggave en offerte aanvragen. Of vraag een adviesgesprek met één van onze adviseurs aan bij u thuis. Natuurlijk zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar bij storing of voor administratieve vragen.

Schuiven naar boven