Onze score: 4,9 (14)
Lees de reviews
Deel ook uw ervaring

Over ons

Zonnewinst is een kleinschalig bedrijf, gevestigd in Nijmegen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in advies, verkoop en installatie van zonnestroominstallaties. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven.

In onze webshop verkopen wij producten die gericht zijn op duurzaamheid. Het assortiment kwaliteitsproducten in onze winkel is hoofdzakelijk gericht op de consument die zelf een zonnestroominstallatie wil aanleggen. U kunt uw bestelling overal in Nederland laten bezorgen. Ook is het mogelijk om uw bestelling op afspraak af te halen bij ons magazijn in Nijmegen.

Naast ons uitgebreide aanbod van producten voorzien wij u ook met alle plezier van installatie-advies of een offerte op maat.

 

Onze werkwijze

Lees hier meer over onze persoonlijke manier van werken en de stappen die wij doorlopen om u een systeem te bieden dat bij u past en waarmee u het maximale uit de zon haalt.

 

1. Adviesgesprek

Eén van onze adviseurs komt bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Daarin brengen we uw situatie, wensen en mogelijkheden in kaart. En beantwoorden we zoveel mogelijk vragen.

 

 

2. Offerte

Kort na het adviesgesprek ontvangt u van ons een offerte op maat. Bij het opstellen van de offerte gaan we uit van de informatie uit het adviesgesprek. Deze persoonlijk offerte is dan ook volledig afgestemd op uw wensen en op het maximaal haalbare rendement in uw situatie. Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft over hetgeen wij u aanbieden. Indien gewenst, bespreken wij met u welke subsidiemogelijkheden en regelingen er bij u in de gemeente gelden.

 

3. Opdracht

Als u akkoord gaat met de offerte, zetten wij de opdracht in werking. U ontvangt van ons een eerste factuur voor de aanbetaling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaan we over tot het bestellen van de benodigde materialen en het plannen van een installatiedatum.

Als u wil, verzorgt Zonnewinst gratis de btw-teruggave voor u. Dit geldt alleen voor particulieren.

 

4. Installatie

Onze ervaren installateurs plaatsen de panelen op het dak. De omvormer wordt opgehangen en aangesloten in de meterkast door een gediplomeerd elektricien. Als alles is aangesloten, stellen wij uw systeem in werking. U gaat direct energie opwekken en gebruiken of terugleveren.

Indien van toepassing, zorgen wij ervoor dat het systeem voor monitoring wordt aangemeld/geactiveerd.

 

 

5. Nazorg

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft.

U kunt bij Zonnewinst terecht voor het professioneel reinigen van uw panelen en voor periodiek onderhoud van uw volledige systeem. Met onze Onderhoud & Service contracten komen wij periodiek langs om uw panelen te wassen en alle elektrische aansluitingen en kabels te controleren met speciaal daarvoor geschikte apparatuur. Zo kunt u onbezorgd decennialang veilig genieten van zonnepanelen.

 

 

Bedrijfsinformatie

 

Vestigingsadres:

Gorterplaats 5, 6531 HZ Nijmegen

Postadres:

Broerweg 19, 6522 JA Nijmegen

KvK-nummer:

64613038

Btw-nummer:

NL001513300B46

Bank:

Rabobank

IBAN:

NL 55 RABO 0357 5272 91

Website:

www.zonnewinst.nl

E-mail:

[email protected]

Telefoonnummer:

06-30 81 58 10

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »