SolarEdge Power Optimizer P370-5R M4M RM

Beschikbaarheid: Op voorraad (20)
Levertijd: 2-3 werkdagen

De SolarEdge power optimizers zijn speciaal ontworpen om te werken met SolarEdge omvormers. Het SolarEdge systeem zorgt voor vermogensoptimalisatie op paneelniveau. Hiermee kunt u tot wel 25% meer opbrengst behalen. De power optimizer zorgt ervoor dat zonnepanelen binnen dezelfde string niet meer van elkaar afhankelijk zijn. Dit heeft grote voordelen als bijvoorbeeld één of meerdere panelen geregeld in de schaduw liggen of als panelen op verschillende dakvlakken of in verschillende richtingen of hellingshoeken liggen. Ook is het op deze manier mogelijk om verschillende soorten panelen aan elkaar te koppelen.

Ieder paneel dat wordt geïnstalleerd wordt voorzien van een SolarEdge P370 power optimizer, waardoor MPP-tracking per module mogelijk wordt. Doordat elk paneel een eigen optimizer heeft, is het systeem op paneelniveau te monitoren. Bovendien zorgen de optimizers ervoor dat de SolarEdge omvormer altijd een vaste stringspanning ontvangt (fixed string voltage principe). 

Snelle montage: de optimizer hoeft met slechts één schroef te worden bevestigd. 

Spanningsafschakeling op paneelniveau: automatische uitschakeling van elk paneel voor maximale veiligheid tijdens montage, onderhoud en bij noodgevallen.

Download hier de productspecificaties.

Fabrikant: SolarEdge
Max. rendement: 99,5 %
Nominaal DC-ingangsvermogen: 370 watt
Max. DC-ingangsspanning: 60 volt
MPPT-werkbereik: 8-60 volt
Max. uitgangsstroom: 15 ampère
Beschermingsgraad: IP65
Geschikt voor buitenmontage: ja
Geschikt voor: 3-fase SolarEdge omvormers tot 15K
Fabrieksgarantie:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »