Zonnepanelen particulier

Vanaf 1 februari 2021 werken wij aan deze nieuwe website. Daardoor kan het zijn dat sommige informatie nog niet volledig is. Wij werken hard om u zo spoedig mogelijk hierin te voorzien. Voor vragen kunt u altijd bellen of e-mailen. Bedankt voor uw begrip.

Monitoring

Bij de oplevering van uw systeem ontvangt u de inloggegevens van uw monitoring app. U kunt inloggen op uw laptop, tablet en smartphone.

Natuurlijk is het leuk om te zien hoe hard de meter terug loopt en hoeveel geld u bespaart met uw zonnepanelen. Maar een adequate monitoring zorgt ook voor opbrengstgaranties. Daarom werken wij uitsluitend met merken die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook een overzichtelijke monitoring omgeving bieden.

In de eerste plaats bieden wij u SolarEdge aan, zie het kopje optimizers voor alle voordelen. Wat monitoring betreft is het grote voordeel van SolarEdge inzicht in de opbrengst per paneel. Daardoor heeft u een duidelijker beeld van de status van uw systeem. U ziet bijvoorbeeld direct wanneer één paneel minder energie produceert en aan vervanging toe is.

Daarnaast heeft Zonnewinst toegang aan de ‘achterkant’ van alle door ons geïnstalleerde projecten. De systemen waarmee wij werken geven ons automatisch een melding als er een storing optreedt of wanneer de communicatie met de omvormer is weggevallen. Zo kunnen wij direct reageren en uw misgelopen opbrengst minimaliseren.

Optimizers - of niet?

Test

Schuiven naar boven